Adanaspor’dan devir sürecine dair açıklama!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da kulübün devi sürecine dair bir açıklamada bulundu. Kulübün devir sürecine dair görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Adanaspor’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Değerli Adanaspor Taraftarları ve Futbol Kamuoyunun Dikkatine, Adanaspor’un geleceğiyle ilgili gündemi meşgul eden devir konusu hakkında sizleri bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapıyoruz.
Daha önceki açıklamamızda belirttiğimiz gibi, kulübümüzün devri ile ilgili olarak yürütülen görüşmeler devam etmektedir. Yönetim Kurulu olarak, her zaman olduğu gibi Adanaspor’un geleceğini daha sağlam temellere oturtmak, kulübümüzü daha ileriye taşıyacak ve sürdürülebilir başarılar elde etmesi için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu süreçte, yapılan görüşmelerde belirli bir noktaya gelinmiştir. Ancak, detaylı ve titiz bir değerlendirme süreci gerektiren bu tür anlaşmalarda nihai sonuca ulaşmak zaman alabilmektedir. Pazartesi günü, bu süreçle ilgili nihai sonuçları ve anlaşmanın detaylarını paylaşmak üzere gerekli açıklamayı yapacağız. Adanaspor’un geleceği için büyük önem taşıyan bu süreçte, kulübümüzün menfaatlerini en üst seviyede korumak adına azami hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx